Termeni si conditii

 

www.tcnet.ro este proprietatea T&C NET inregistrata la registrul comertului cu RO 10838722 si J40/7489/1998.

Ofertele si preturile sunt valabile maxim 12 ore.

 

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

 

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 2 ore si maxim 30 de zile , din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata , termen de livrare , stocuri , preturi ) .

Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie

 

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei . Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei . Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie .

Returnarea produselor: in anumite situatii produsele pot fi returnate , cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ) , a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat. Nu se pot returna consumabile (cartuse,tonere, acumulatori, lampi , capuri de printare , cuptoare , drum unit-uri, riboane etc) sau produse care contin consumabile , doar in cazul inlocuirii de catre client a consumabilelor folosite cu unele noi. Nu se pot returna licente odata ce au fost desigilate. T&C NET isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de utilizare sau/si procesare administrativa din valoarea produsului.

Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 29 de zile de la data depuneri actelor necesare la sediul nostru.
Cererile de returnare se depun la sediul nostrum: Str Ana Davila 7 , Sect 5, Bucuresti. Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat. Pe langa cerere, dosarul trebuie sa contina factura in original, certificatul de garantie in original cat si copie dupa buletinul persoanei pe care a fost facuta factura.

T&C NET nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Va rugam sa solicitati specificatiile tehnice pentru mai multe detalii.

S.C. T&C NET certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. T&C NET garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. T&C NET pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre S.C. T&C NET nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

 
 

Login magazin

Utilizator nou? Inregistrare

Login resurse download

Cautari inrudite:

sistem informatic pentru gestiunea hoteliera, sistem informatic de gestiune restaurante, sistem de gestiune hoteliera, sistem de rezervari hoteliere on line, sisteme rezervari hoteluri, sistem front office hotel, sisteme de rezervari hoteliere