Scanner acte de identitate SnapShell-Passport

IDscan reprezinta o solutie performanta de scanare a documentelor de identitate (carti de identitate, pasapoarte, permise de conducere) si preluare a datelor de identificare in diferite aplicatii. Sistemul este constituit dintr-un scanner special conceput, care detecteaza si proceseaza imaginea actelor de identitate si o aplicatie OCR care analizeaza imaginea si extrage informatiile de tip text. Datele de identificare ale posesorilor actelor sunt apoi transmise catre alte aplicatii.


IDscan este destinat tuturor domeniilor in care se colecteaza si se stocheaza date de identificare ale persoanelor (banci, cazinouri, hoteluri, spitale etc.). Permite integrarea cu orice aplicatie cu baze de date prin intermediul unui kit SDK pus la dispozitie de catre producator.

IDscan dispune de interfete cu sistemele de gestiune hoteliera Medallion PMS, Opera, Fidelio, Protel, SiHot care permit preluarea datelor din actele de identitate direct in profilele clientilor.

Scanerul de documente de identitate SnapShell-Passport ofera posibilitatea operarii automate in format digital a datelor din documentele de identitate prin scanarea acestora cu o camera HD bazata pe senzor CMOS, iluminarea IR si UV. 

Detalii tehnice: Detectarea automata a actelor de identitate
Acte compatibile: Pasaport, CI, permis de conducere, carduri de sanatate etc.
Scanare: Vizibila, UV si IR
Optional: Senzor RFID
Cerinte minime PC: procesor 1GHz, memorie 1GB, USB 2.0, 150 Mb spatiu pe hard disk
Sisteme de operare PC compatibile: XP, Vista, Win7, Win 8, Server 2008
Interfata: USB
Alimentator: prin USB si pentru varianta cu RFID alimentator de 5V cu 3A
Dimensiuni: 14 (i) x 17,3 (l) x 19 (L) cm
Greutate: 670gr
Garantie: 1 an
 

Login magazin

Utilizator nou? Inregistrare

Login resurse download

Cautari inrudite:

solutii hoteliere, sistem informatic de gestiune restaurante, aplicatie pentru rezervari hoteliere, sistem de gestiune hoteliera, sistem de rezervari hoteliere on line, solutii hotel, produse hardware pentru hoteluri statii de lucru