T&C NET in cateva cuvinte

T&C NET si-a inceput activitatea in urma cu 20 ani fiind compania din Romania care a implementat primele solutii informatice de gestiune hoteliera (Lodgistix PMS, LANmark PMS, Lodgmate).

Hotelurile Intercontinental, Lebada, Dorobanti, Ambasador iar mai apoi Minerva, Holiday Inn Mara Sinaia, Majestic au fost primele hoteluri unde s-au instalat sisteme informatice complet integrate de catre specialistii T&C NET.
O dovada a sigurantei, robustetii, fiabilitatii si functionalitatii deosebite oferite de solutiile noastre de gestiune hoteliera consta in faptul ca multe din hotelurile instalate de T&C NET in anii de inceput beneficiaza in continuare de cele mai noi solutii software si hardware oferite de compania noastra.

In prezent gama de produse distribuite si dezvoltate de T&C NET include:

Dupa 20 de ani de activitate ne putem mandri cu:

  • peste 200 de solutii informatice de gestiune hoteliera instalate in orice tip de hotel (business, leisure, resort, lant hotelier) sau pensiune
  • peste 300 de licente POS pentru restaurante, baruri, cafenele
  • Premiul "Partenerul anului in 2005" al firmei americane SoftBrands Hospitality
  • Membru IPN incepand cu februarie 2013

Ce ne diferentiaza?

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta, stabilitatea personalului si nu in ultimul rand cel mai bun suport de specialitate 24/7 existent la ora actuala in Romania.
 

Login magazin

Utilizator nou? Inregistrare

Login resurse download

Cautari inrudite:

comenzi online, sistem informatic pentru gestiunea hoteliera, sistem informatic de gestiune restaurante, not inregistrare, linkuri 237 ro, winn pos, sistem de rezervari hoteliere on line