Stiri

Va reusi check-in-ul digital sa inlocuiasca receptia traditionala a unui hotel?

Marti, 19 Februarie 2013

Devenim mai multumiti pe masura ce reusim sa ne implicam din ce in ce mai mult in a ne asigura o vacanta cat mai placuta. Prin urmare, ce-i retine pe hotelieri sa nu transforme intreaga industrie intr-o industrie digitala astfel incat clientii sa-si poata efectua siguri operatiunile de check-in, check-out etc.?
- Rata de adoptare este mica. In continuare multa lume prefera prezenta unui receptioner pentru astfel de operatiuni. Pentru doar un procent de 20% de clienti interesati, investitia in tehnologie nu este justificata.
- Tehnologia nu este finalizata si nu se poate garanta check-in-ul. Pot exista situatii cand pentru doi clienti se va emite o singura cheie si astfel se pot naste conflicte.
- Emiterea de chei virtuale este in curs de dezvoltare. Noi tehnologii apar zilnic si se efectueaza teste pentru a se gasi variata optima.

In general costurile investitiei initiale sunt destul de mari, dar in viitor, pe masura ce tehnologiile se vor dezvolta, eficienta va depasi dezavantajele.

Mai multe despre acest subiect puteti citi intr-un studiu IHG aici.


Alte stiri

2013

2012

2011


2010


2009


2008

2007
2006

2005

 

Login magazin

Utilizator nou? Inregistrare

Login resurse download

Cautari inrudite:

cauta noutati, cauta cauta cauta prima pagina noutati, noutati 176 ro, cauta cauta prima pagina noutati, noutati, prima pagina noutati, comenzi online noutati