Stiri

T&C NET castiga premiul SoftBrands Business Partner of the year 2005

Vineri, 01 Iulie 2005

Cunoscuta companie americana SoftBrands a decernat, in timpul Conferintei anuale de afaceri gazduita de sediul din capitala Marii Britanii, premiile pentru cele mai bune performante obtinute in 2005. Distinctia "Cel mai bun partener" a recompensat performantele comerciale ale echipei romanesti de la firma T&C NET, iar cea pentru "Cele mai multe sisteme de gestiune hoteliera vandute" a revenit unui reprezentant din Rusia.

- Catalin Corneliu, ce semnificatie are acest premiu pentru grupul de afaceri pe care-l conduceti?

- As dori sa precizez mai intai ca, la Londra, au fost de fata reprezentantii din zona EMEA, din tari ca Egipt, Israel, Kuweit/Dubai, Norvegia, Suedia, Danemarca, Rusia, Romania si Olanda. Un succes deosebit au cunoscut prezentarile generatiilor urmatoare a versiunilor Medallion 6.0 si 6.5 care, putem afirma cu toate argumentele pe masa, au revolutionat intr-un timp foarte scurt domeniul PMS (Property Management System) din industria hoteliera. De altfel, Medallion reprezinta cea mai performanta solutie de gestiune hoteliera din lume. Titlul acordat, de cel mai bun partener al anului 2005, confirma ce ne-am atins targetul anual, in numai noua luni, prin echiparea a 30 de unitati hoteliere cu sisteme de gestiune Medallion. T&C Net distribuie produsele SoftBrands din 1992 dar anul 2005 se contureaza a fi, in acest sens, cel mai bun de pana acum.

- Eugen Preda, in calitate de director de marketing, ati fost chiar cel care a ridicat trofeul de la Londra. Este chiar atat de "vioaie" hotelaria romaneasca?

- Nu sunt eu in masura sa fac o evaluare generala. Dar din punctul nostru de vedere pot afirma ca investitiile din ultimii ani incep sa se maturizeze, iar mamagementul corporativ cauta solutiile cele mai adecvate pentru maximizarea afacerilor si a profiturilor. Mai consider ca premiul acordat de americanii de la SoftBrands recompenseaza nu numai performantele produselor si serviciilor firmei pe care o reprezentam cu succes ci si optiunile industriei hoteliere din tara noastra. Medallion se dovedeste a fi un sistem viabil pentru orice tip de hotel si pentru orice optiune. Asa arata si tabloul noilor nostri clienti care diversifica portofoliul existent. Hotelului Armonia, ce este dotat cu sistemul de gestiune Medallion i se vor alatura, in perioada urmatoare, complexele Phoenicia (Bucuresti), care se anunta a fi un mare succes la clasa 4 stele, Crocus si Heraldic (Poiana Brasov), Celli si Cara (Pitesti), Balada (Constanta) si Susai (Predeal), cea mai inalta locatie - 1500 metri – unde va functiona un PMS Medallion.

Alte stiri

2013


2012

2011


2010


2009


2008

2007
2006

2005
 

Login magazin

Utilizator nou? Inregistrare

Login resurse download

Cautari inrudite:

cauta noutati, cauta cauta cauta prima pagina noutati, noutati 176 ro, cauta cauta prima pagina noutati, noutati, prima pagina noutati, comenzi online noutati