Stiri

La Universitatea Transilvania din Brasov, Medallion PMS a fost instalat in scop didactic ajutand studentii sa inteleaga mai bine activitatea complexa din industria hoteliera.

Joi, 17 Iunie 2010

T&C Net si Universitatea Transilvania din Brasov au incheiat un parteneriat ce are ca scop imbunatatirea nivelului de educatie din Facultatea de Alimentatie si Turism prin introducerea in programa scolara a cursurilor practice de Medallion PMS. Astfel specialistii formati in cadrul acestei facultati vor cunoaste in cele mai mici detalii intreaga activitate a unui hotel nefiind niciodata surprinsi de complexitatea unei astfel de industrii.
Cursurile Medallion PMS se intind pe durata a 14 ore per semestru si se finalizeaza prin acordarea de certificate de compententa emise de SC T&C NET SRL impreuna cu partenerul si producatorul sistemului Medallion PMS - firma Infor-SoftBrands.


Alte stiri

2013


2012

2011


2010

2009


2008

2007
2006

2005

 

Login magazin

Utilizator nou? Inregistrare

Login resurse download

Cautari inrudite:

cauta noutati, cauta cauta cauta prima pagina noutati, noutati 176 ro, cauta cauta prima pagina noutati, noutati, prima pagina noutati, comenzi online noutati