Studii de caz

Medallion PMS - Sistem de gestiune hoteliera: Studiu de caz - Hotel Duke Bucuresti

Studiu de caz - Hotel Duke Bucuresti
Sistemul de gestiune hoteliera Medallion PMS deschide calea succesului

      Situat in centrul Bucurestiului, in zona de maxim interes a oamenilor de afaceri, in apropierea principalelor institutii publice si a numeroase sedii de firme, Hotelul Duke a devenit in scurt timp unul din cele mai cautate hoteluri din capitala.

      Hotelul Duke dispune de 38 de camere placute si prietenoase, un restaurant si un bar cu o atmosfera deosebita.

      Pentru un hotel modern care se doreste a fi o destinatie ideala pentru oamenii de afaceri s-a optat pentru un sistem informatic de gestiune hoteliera nou cu o tehnologie si un design revolutionar. Este vorba de sistemul Medallion PMS dezvoltat de SoftBrands si distribuit in Romania de firma T&C NET S.R.L. In septembrie 2002, domnul Adrian Zaharia, Directorul Hotelului Duke explica: "Aveam nevoie de un sistem care sa se plieze pe cerintele noastre. Noile sisteme sub platforma Windows puse la dispozitie de T&C NET ne ofereau posibilitatea sa concentram intreaga informatie necesara hotelului pe o singura platforma."

Tehnologie de ultima ora

      Sistemul de gestiune hoteliera Medallion PMS indeplineste nu numai una din functiile necesare intr-o receptie, dar permite si integrarea prin interfete specifice cu sistemul centralei telefonice, POS, pay-TV sau sistemul de chei electronice, toate acestea fiind compatibile cu platforma Windows. Sistemul Medallion PMS implementat la Hotelul Duke inglobeaza functiile unui sistem de gestiune hoteliera, sistem de restaurant si bar POS si sistem financiar-contabil. Faptul ca fiecare utilizator are propria sa parola si acces in meniurile in care lucreaza, determina o securitate crescuta a sistemului.

Instalare de sistem in doua saptamani

Medallion PMS a fost instalat in iunie 2002 si a devenit functional in aceeasi luna, necesitatile de scolarizare a personalului fiind minime. Domnul Corneliu Catalin, director executiv T&C NET comenta: "Scolarizarea personalului depinde in mare masura de dimensiunea proprietatii unde se face instalarea. Sistemul a fost dezvoltat sub platforma Windows luand in considerare ca majoritatea oamenilor sunt astazi familiarizati cu aceste interfete. Faza initiala consta in discutia premergatoare instalarii pentru a hotari asupra diferitelor cerinte si variante. Apoi se asigura training-ul personalului hotelier, inainte ca sistemul sa fie operational, ceea ce permite sa descoperim daca este nevoie de alte schimbari la fata locului."

O data ce sistemul a fost instalat si au fost introduse toate rezervarile, T&C NET asista indeaproape personalul in primele zile ce urmeaza instalarii.

Domnul Corneliu Catalin adauga: "Sistemul este foarte economic. Angajatii erau familiarizati cu design-ul acestuia, ceea ce a permis o trecere rapida catre utilizarea sa efectiva. Din cei 30 de angajati ai hotelului Duke, 6 urmau sa fie utilizatori constanti ai Medallion PMS. Faptul ca puteam limita volumul de informatii la care fiecare va avea acces pe parola sa, a permis reducerea timpului de scolarizare necesar."

Informatie

Sistemul ofera conducerii informatii pentru a putea face previziuni de afaceri si a dezvolta tarife diferite pentru fiecare sezon, numeroase statistici pe nationalitati. Sistemul va continua sa fie dezvoltat in viitor, in curand va fi adaugat sistemul cartilor de credit. Aceste modificari vor fi de folos hotelului pentru imbunatatirea serviciilor oferite clientilor.

Domnul Adrian Zaharia incheie: "Suntem foarte multumiti de implicarea T&C NET in dezvoltatea hotelului Duke. Este placut sa lucrezi cu o compania care cunoaste industria hoteliera si munca neintrerupta care-i sta la baza, astfel incat intelege nevoia asigurarii suportului tehnic 24 ore/zi, 7 zile/saptamana, ca parte a contractului nostru."
Alte studii de caz

Medallion PMS - Sistem de gestiune hoteliera: Studiu de caz Fenyo - Miercurea Ciuc

Studiu de caz Fenyo - Miercurea Ciuc         Hunguest Hotels este cel mai mare lant hotelier din Ungaria, avand hoteluri in Budapesta si in principalele orase ale tarii. Situat in centrul orasului Miercurea Ciuc, intre parcul central si patinoarul ...
+ mai multe detalii

Medallion PMS - Sistem de gestiune hoteliera: Studiu de caz Acasa la Dracula - Poiana Brasov

Studiu de caz Acasa la Dracula - Poiana Brasov Hotelul Acasa la Dracula este gestionat cu succes de SoftBrands Medallion PMS       Localizat in Poiana Brasov, Hotelul Acasa la Dracula este construit dupa modelul Castelului Bran cunoscut si sub ...
+ mai multe detalii
 

Login magazin

Utilizator nou? Inregistrare

Login resurse download

Cautari inrudite:

sistem informatic de gestiune restaurante, sistem de gestiune hoteliera, sistem de rezervari hoteliere on line, produse hardware pentru hoteluri statii de lucru, program de gestiune hoteliera, companie contact, companie 173 ro despre