Parteneri

Infor este al treilea mare producator de software si prestator de servicii, operand in peste 70000 de companii de diverse marimi si din diverse ramuri ale industriei. In prezent aplicatiile de gestiune hoteliera sunt instalate in peste 10000 de hoteluri din intreaga lume.  

TOP HoReCa este o companie ce îşi oferă din 1991 serviciile în cadrul restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor şi în general tuturor unităţilor de alimentaţie publică în ceea ce priveşte sistemele de marcaj, gestiunea stocurilor, administraţie, management şi contabilitate.

   
Sistemele PLATPHORMA reprezinta rezultatul experientei de peste 10 ani a specialistilor firmei Soft Agency.
   
   
EuroFluxo este lider pe piata solutiilor de management PBX pentru proprietati mici si mijlocii care doresc o aplicatie flexibila, usor de utilizat pentru controlul comunicatiilor.
   
   
In1 Solutions produce cel mai puternic motor de rezervari hoteliere care, integrat in web-site-ul hotelurilor, garanteaza cresterea numarului de rezervari cat si siguranta si rapiditatea efectuarii acestora.
   

 

ITBS este lider mondial in productia de echipamente POS pentru industria hoteliera / alimentatie publica. Continua dezvoltare a sistemelor a facut ca ITBS sa devina unul din principalii furnizori de echipamente POS din lume.

   
Microsoft partener comercial
   
   
Intel Channel Partner Associate

 
 

Login magazin

Utilizator nou? Inregistrare

Login resurse download

Cautari inrudite:

companie contact, companie 173 ro despre, companie inregistrare, companie, parteneri 178 ro, parteneri, cauta/cauta cauta cauta cauta cauta cauta companie cauta cauta 2008 octombrie_2008_sc_tc_net_srl_a_participat_la_targul_international_de_turism_2008 299 300 ro