Despre

Cu o experienta de peste 17 ani in furnizarea de solutii software integrate pentru industria hoteliera, punem la dispozitia specialistilor din sectorul HoReCa solutii de top recunoscute pe plan mondial, T&C NET fiind reprezentantul exclusiv in Romania al Infor - unul din liderii mondiali in materie de sisteme integrate de management hotelier de tip PMS (Propert Management System). In intreaga lume, peste 4000 de unitati hoteliere sunt valorificate profitabil cu sistemele furnizate de compania Infor.
Colaborarea cu mari hoteluri, grupuri de hoteluri si hoteluri independente de dimensiuni reduse, experienta acumulata in toata aceasta perioada de timp ce incepe cu anii de pionierat ai acestei piete, ne confera certitudinea instalarii si integrarii cu succes a solutiilor complete de management hotelier si alimentatie publica.

  • Solutii pentru industria HoReCa

Sistemul de management hotelier propus de catre T&C NET, Medallion PMS, este un sistem complet functional, intuitiv, flexibil, usor de folosit, usor de integrat si foarte usor de invatat. Suficient de flexibil incat sa se acopere cerintele intregului spectru al industriei hoteliere, de la hotelurile mici si pana la marile lanturi hoteliere, Medallion PMS satisface cele mai variate cerinte privind utilitatea si operationalitatea sa. Usurinta cu care se invata sistemul de management hotelier Medallion PMS permite ca majoritatea timpului alocat pregatirii personalului nou angajat sa se axeze pe alte aspecte importante ale activitatii acestora. Exista astfel posibilitatea ca personalul sa se concentreze asupra clientilor si nevoilor acestora.
In stransa legatura cu sistemul Medallion PMS, T&C NET ofera solutii profesionale de marcaj (POS) si gestiune in alimentatia publica. Sistemele sunt bazate pe tehnologia touchscreen si au avantajul ca se pot interfata cu orice aplicatie de gestiune economica.
Controlul absolut, urmarirea stocurilor, posibilitatea de a opera modificari in timp real, transmisia si centralizarea informatiilor din multiple centre de profit in rapoarte financiare, functiile de raportare si de suport in luarea deciziilor, existenta unui istoric al clientilor, posibilitatea inregistrarii tuturor preferintelor clientilor astfel incat sa li se poata oferi exact ce vor la momentul oportun sunt doar cateva motive pentru a putea afirma ca sistemul Medallion PMS reprezinta solutia ideala de management al unitatilor hoteliere si de alimentatie publica.

  • Service impecabil

O caracterisitica definitorie a sistemelor implementate de T&C NET o reprezinta serviciile post instalare oferite de catre specialistii firmei noastre. Astfel, intelegerea importantei furnizarii de servicii la un nivel inalt catre toti clientii nostri se materializeaza prin oferirea unui pachet de produse profesionale dublat de un inalt nivel de suport acordat 24/24, 365 zile pe an. Responsablitatea noastra incepe in momentul primirii apelului din partea clientului si continua pana in momentul in care problema este rezolvata iar clientul este multumit. Consultantii nostri si personalul de service au o vasta experienta in industria hoteliera si inteleg prioritatile specifice sectorului HoReCa.

  • Hardware special conceput pentru hoteluri si restaurante

T&C NET ofera o gama larga de servere si statii de lucru, adaptate activitatii hoteliere. Calculatoarele livrate de T&C NET au o fiabilitate deoasebita si un raport calitate/pret excelent.
Pentru restaurante, baruri, cafenele punem la dispozitie echipamente specializate, imprimante termice pentru note de plata si imprimante de sectie robuste si rezistente la medii de lucru extrem de dificile.
Gama de terminale touchscreen ITBS, cu o garantie de 2 ani, este oferita la cele mai mici preturi de pe piata din Romania.
 

Login magazin

Utilizator nou? Inregistrare

Login resurse download

Cautari inrudite:

companie contact, companie 173 ro despre, companie inregistrare, companie, cauta/cauta cauta cauta cauta cauta cauta companie cauta cauta 2008 octombrie_2008_sc_tc_net_srl_a_participat_la_targul_international_de_turism_2008 299 300 ro, cauta/cauta cauta cauta cauta cauta cauta cauta companie cauta cauta 2008 octombrie_2008_sc_tc_net_srl_a_participat_la_targul_international_de_turism_2008 299 300 ro, cauta/cauta cauta cauta cauta cauta companie cauta cauta 2008 octombrie_2008_sc_tc_net_srl_a_participat_la_targul_international_de_turism_2008 299 300 ro